Въпреки че майка й всеки ден грее от телевизионния екран и е една от най-популярните жени в България, дъщерята на тв водещата Гала се оказа истинската звезда в училището, където учи.

Това разкри пред bliasak.bg лично майката на 14-годишната Мари.

Девойката, която учи от първи клас в частната немска гимназия, е изключително популярна сред преподавателите и съучениците си, но не заради известната си майка, а заради личните си качества и знания, които показва.

Като дете на знаменитост, Мари не се ползва със специални привилегии по простата причина, че съвсем не е единствената с известни родители. Гимназията е предпочитано място от много знаменитости и допреди година и дъщерята на Марта Вачкова е учила тук и дори е била съученичка на щерката на Гала.

Мари се опитва да избягва публичността, която неизменно я съпътства покрай работата на майка й и споделя, че отдавна е свикнала да вижда майка си по телевизията или снимана за вестници и списания. Натоварения график на тв звездата от друга страна не им позволява да прекарат заедно много време. Гала със съжаление разказва, че на 15-ти септември не е имала възможност да присъства на първия учебен ден на дъщеря си, но за сметка на това не пропуска да я прибере от училище лично.