Колкото повече расте дъщерята на Гала, толкова по-разкрепостена става в поведението си.

20-годишната Мари Будева не се свени да пуска разголени снимки в социалната мрежа, оставяйки много малко на въображението и разпалвайки страстите. Доскоро Мари не си позволяваше да публикува подобни кадри, но ето че сега не се притеснява от голотата си. От скромното момиче, което беше, не е останала и следа, твърдят хора от обкръжението й, пише "Уикенд".

Говори се, че промяната на хубавицата започнала, откакто се загаджи със сина на Деляна Маринова - Джуджи. Пълничката блондинка от години е първа дружка с Гала и покрай крепкото приятелство на двете дами децата им също се сближиха.

21-годишният Константин от малък харесвал Мари, но едва преди две лета направил първата стъпка към спечелването на сърцето й. Не е тайна, че щерката на Гала се отказа от престижно образование в чужбина само за да бъде близо до приятеля си и да го задържи до себе си.

Тя била убедена, че ако замине да учи извън България, Константин ще я забрави и разстоянието ще сложи край на връзката им. Вместо да следва връзки с обществеността в Италия, Мари записала същата специалност, но в Софийския университет и сега твърди, че не съжалява за избора си.