Дъщерята на Гала Мари вече окончателно била сложила край на връзката си със сина на Джуджи - Константин! Това твърдят различни интернет сайтове. Дори се появи информация, че сърцето на красавицата е заето от фотограф на име Петър, на когото тя често позира. Връзката на двамата първо била само професионална, но любовта пламнала и Мари се разделила с Константин.
Историята звучи интересно, но каква е истината?


„Тази информация излезе преди около месец и жълти медии дори вече свързаха името ми с друг човек – обясни Мари за списание LOVE style. Това са пълни измислици. Откакто сме заедно с Константин се изписаха всевъзможни глупости! Същестувава ли обаче фотограф на име Петър? „Да, Петър ми е колега и много близък приятел. Той е страхотен фотограф, който работи с мен в моя сайт и ми помага за снимките в инстаграм.” – пояснява Мари за LOVE style.


Е, както става ясно между Мари и Петър няма любовта история, а всичко изписано до този момент е в сферата на фантазиите.
Връзката на дъщерята на Гала и сина на Джуджи продължава повече от три години. Двамата са все така влюбени и нямат никакво намерение да се разделят. Освен това заминават заедно на почивка. Те са избрали да прекарат ваканцията си у нас, а не в чужбина, но предпочетоха да не издават мястото, където ще отседнат. На този етап влюбените не планират да правят по-сериозна крачка в отношенията си. А и самите им родители смятат, че все още е рано за сватба и деца.