Дъщерята на Дарина Павлова и покойния създател на „Мултигруп“ Илия Павлов се снима гола за пореден път, но в името на кауза, с която се е ангажирала лично от години. Паола страда от ендометриоза (гинекологично заболяване, което влошава яйчниковия резерв и намалява броя на яйцеклетките) и без притеснение разкрива проблемите си, за да помогне и на останалите жени с подобно заболяване.

В емоционален пост Паола, която е инструктор по йога и живее в Съединените щати, специално уточнява, че целта на голата снимка не е да бъде секси. "Ето какво не виждате на тази снимка. Случаят, когато ми срязаха окото, защото не успях да се преборя с пет очни инфекции за една година. Случаят, когато ми отрязаха сливиците, защото постоянно се инфектираха. В тях намериха части от зъби. Случаят, когато едва не умрях заради алергия. Случаят, в който ми махнаха полипите от вътрешността на матката…", разказва 28-годишната Павлова.

През март наследницата на прочутата фамилия също се показа без дрехи, тогава седнала на плетен стол. Както е известно, Паола от години има репродуктивни проблеми. Заради заболяването си тя не може да забременее и се е подлагала на множество процедури, за да се излекува и да дари с дете своя годеник Даниел от Колумбия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Pavlova | Yoga Teacher (@pavlovawellness) on

снимка: инстаграм паола павлова