Как този гей Евгени Минчев си позволява да говори такива неща на майка ми! Не знае ли, че тя има здравословни проблеми? Какво иска, да я разболее ли? - коментирала побесняла дъщерята на певицата Йорданка Христова Ивана Стоичкова, цитирана от "България днес".

Под влиянието на алкохола паркетният лъв Евгени Минчев успя да се скара с най-добрата си приятелка Йорданка Христова.

Лордът дори си позволи публично да я унижи с думите: "Майка на лесбийка", "Застаряваща певица на соца", "Социалистическо безумие".

Един от най-добрите приятели на певицата Рей Гонзалес сподели:

"Притеснявам се за Данчето Христова, защото от една година тя се бори със здравословен проблем и нервите и стресът могат да я изкарат извън равновесие. Иначе да, знам, че и дъщеря й е гледала шоуто, но не сме коментирали отношението й към всичко, което става вътре в къщата.



Близки до естрадната легенда твърдят, че дъщеря й Ивана Стоичкова преживява много тежко случващото се на екрана.

Внучката на Григор Стоичков е дизайнер на мебели и не крие своята хомосексуалност.

Преди няколко месеца тя се залюби с Камелия, която участва в предното издание на "ВИП Брадър" заедно с тогавашното си гадже Люси Дяковска. Ивана и Камелия живеят заедно, а Данчето познава възлюбената на дъщеря си. Тя не очаквала името й да бъде намесено във "ВИП Брадър" и била повече от ядосана.



Един от близките приятели на Йорданка - естрадната легенда Борис Годжунов, също е възмутен от поведението на Евгени.

"Тази тъпа история въобще не ме интересува. Гледам Данчето, когато мога, и много я обичам", сподели той. Въпреки извинението, което отправи към естрадната ни легенда, дори самото присъствие в спалното помещение Евгени Минчев докарваше стрес на Данчето. Доказателство за това бяха честите отивания на Данчето към личния й багаж, откъдето изпълнителката взимаше лекарства, приготвени за "спешни нужди".