„Всичко, от което се нуждаеш, е любов.“ С тази мантра е живяло цяло едно поколение... Така започва и историята, която разказва пиесата „Любов, любов, любов” на Майк Бартлет- с песента на Бийтълс и трима млади – Кенет (Симеон Дамянов), брат му Хенри (Асен Кобиларов) и Сандра (Ели Колева).

Представя ни я театър „Българска армия“, а премиерата ще е на 11 ноември на камерна сцена „Миракъл”. Историята проследява любовта на младите влюбени, разказвайки техния път от края на 60-те години до днес. И въпреки, че чрез техните деца – Роузи (Бернарда Береану-дъщерята на кака Лара) и Джейми (Тигран Торосян), Майк Бартлет отправя обвинения към цялото поколение „на цветята“, хвърлило сянка върху всички следващи поколения, в постановката на режисьора Красимир Спасов никой не се издават присъди, но и няма невинни.
Представлението „Любов, Любов, Любов“ ще ви поведе през различните епохи, с характерните за тях музика, мода и особеностите на общуването между поколенията.

Но въпреки проблемите, които съпътстват всяка влюбена двойка – от сексуалната конкуренция, през изпитанията на чувствата, честността във връзката, та чак до сивотата на семейния бит, на сцената на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ с много чувство за хумор и без излишен драматизъм ще се потопите в една история за любовта, която също както и песента „Love, love, love…” е вечна.