Дъщерята на Кичка Бодурова Кристи-Жаклин Зарпас шашна българските ѝ почитатели с поредица от еротични снимки.

Доскоро фейсбукът на 21-годишната Кристи преливаше от невинни кадри с приятелки, докато онзи ден изневиделица се появиха няколко полуголи снимки на момичето, на които то позира по оскъдно бельо и демонстрира красивата си фигура и многобройните ефектни татуировки.

Всъщност Кристи е станала добре платен еротичен модел. Кристи Джей (Christie Jay), както е сценичното й име, се изявява главно в списания за фотоси на мадами с татуировки, защото се е нашарила стабилно, пише kanal3.bg. Точно под гърдите Кристи има огромен бухал, но това е само една от всички татуировки, които са основен детайл от еротичните й фотосесии. В момента тя позира за американски онлайн магазин за тениски, а от време на време и за списания и други издания.  Междувременно се говори, че веднага щом навършила 18 г. Кристи измолила родителите си за финансова инжекция, за да се сдобие със силиконов бюст. Днес тя си има официална страница в социалната мрежа, където хиляди хора следят кариерата й на модел.

Кичка Бодурова живее в Лас Вегас от 2001 г. и до 2013 г. не се беше прибирала за по-дълго в България. Една от причините в последните години да си позволява да стои по няколко месеца в къщата си в София, е фактът, че дъщеря ѝ Кристи е вече пълнолетна.

Докато тя беше по-малка, майка ѝ не смееше да я оставя за дълго в Лас Вегас, макар че там за Кристи се грижи баща ѝ Крис.

По данни от социалната мрежа фейсбук, където Кристи е много активна, тя живее на квартира от миналата година. Майка ѝ обаче продължава да се грижи за нея и двете се виждат много често.

"Едно от нещата, които ми липсва най-много, е готвенето на мама. Но за щастие, тя винаги има нещо готово за мен", написа Кристи във фейсбук, малко след като обяви, че си търси съквартирант.