Дъщерята на Мария вече толкова е свикнала с Християн Гущеров, че му вика „тати“.

За това е допринесла и фолк певицата, която тотално е отдалечила детето си от биологичния му баща Димитър Андонов.

Певицата се разведе преди 3 години с бизнесмена Димитър и оттогава е ограничила срещите на малката Марая с татко й.

Тя още отсега ориентира щерка си натам, където има повече пари, като гледала да сближава 7-годишното момиче с Гущеров, като внушила на детето, че това е новият му татко.

„Хриси се грижи прекрасно за Марая. Редовно й чете приказки и двамата често се забавляват заедно, докато мен ме няма“, разкри преди време Мара.

*Християн с Марая

Бившият й Андонов сви ново семейство с пловдивската красавица Никол Нилиева, от която има син Ивайло, и все по-рядко се сеща за първородната си дъщеря.

Според източниците ни Марая все още не е виждала братчето си Ивайло, а той е вече на годинка и половина, пише Всеки ден, цитира hotarena.net. Мария прави всичко възможно срещите баща – дъщеря да са веднъж на няколко месеца.

„Митко се отдръпна от Марая, но това е по вина на майка й. Малката се държи студено с баща си в малкото случаи, когато го вижда“, издават приближени до хотелиера Димитър.

Миньончето от Стара Загора втълпявало на момиченцето, че баща й е лош родител, понеже вече си имал нова жена и друго дете, за което да се грижи, и само настоящият й партньор Хриси заслужава любовта на Марая, понеже се отнасял с тях като с принцеси.

*Димитър с дъщеря си Марая

Фолк певицата още не може да прости безбройните изневери на бившия си мъж. Това е и причината до ден днешен да го мрази в червата. „Може да е бил лош съпруг, но не и баща“, категорични са обаче познатите на Димитър. Той давал мило и драго само и само да прекара малко време с Марая, както и да я запознае с братчето й.

„В най-скоро време се надявам да зарадваме и дъщеря ми с едно бебе. Тя има огромно желание да се грижи за братче или сестриче“, споделила чалга дивата пред приятелки.

*Кристиян и Мария