Неволно или не, щерката на Денис Ризов и Наталия Симеонова, която този месец празнуваше рождения си ден, се е писала на 19 години.

Изумени почитатели на звездната й майка коментират профила й във Фейсбук, където Виктория се е състарила и се опитват да сглобят пъзела, след като преди 4 години, когато семейството се разделяше, тя беше само на 6 години.

Напук на терзанията на феновете щерката е напускала в профила си снимки от последното си ЧРД, на които се вижда и цялата кичозна къща, която след раздялата на родителите обитават само двете с Наталия.

Партито, на което повечето от подаръците бяха в натруфения стил на стопанките смело може да претендира за тийнейджърски купон на годината.

Близки до водещата и дъщеря й информират, че хапките доставени за рождения ден на хлапачката, са били сервирани в тежки порцеланови сервизи, което превърнало детския празник във връх на снобизма. Гостите на малката разпускали и в грамадния басейн на къщата, който според запознати изисква за поддръжка по 5 бона на месец.