Дъщерята на Николета Лозанова от връзката й с Валери Божинов е изключително близка с настоящия мъж на майка си - Ники Михайлов. 9-годишната Никол не крие колко много обича мъжа на родителката си, макар и да нямат никаква кръвна връзка, видя HotNews.

За изключителната им близост сподели самата Лозанова, която тази сутрин публикува стори, на което ясно се вижда как дъщеричката й се хвърля на врата на Михайлов и започва да го целува по бузата. Случката се развива в автомобила на футболиста, който най-вероятно я води на училище, а малката красавица е супер щастлива от снажния си татко номер 2. 

По всичко личи, че хармонията между двамата е като между истински баща и дъщеря, а в лицето на Николай, Никол определено има още един родител. Момичетата винаги са привързани много към своите бащи, като момичето на Ни Ло може да се похвали с двама татковци. Синът на Боби Михайлов обгрижва всячески наследницата на любимата си, наскоро дори публикува няколко сторита в Инстаграм от рождения й ден, с което още веднъж показа, че обича детето като свое.