Нова песен на 14-годишната дъщеря на фолк изпълнителя Орхан Мурад предизвика скандал с клипа си.

В него Сузанита, облечена в черен бански показва не само почти всичко от тялото си, но и среден пръст на зрителите.

Песента е в дует с рапъра Каската, който преди месеци бе арестуван за дрога. Диян Каличин, както е истинското му име, е част от хип-хоп групата Е.С.С.С., заедно с другата млада звезда на хип-хопа Николай Нанев - Гарджока. Последният нашумя преди година, след стрелбата в Слънчев бряг между Митьо Очите и Божо Кравата. Гарджока попадна в полезрението на медиите, след като се разчу, че подготвя парче, в което възпява оцеляването на Очите в престрелката.

Заговори се, че несебърският бос е благодетел на рапърите и техен спонсор. Гарджока обаче категорично опроверга слуховете и заяви, че Желязков не е финансирал нито една от песните им. Той обаче признава, че се познава в Желязков, без да изпада в подробности какви точно са отношенията им.

Каската пък се прочу преди време с умопомрачителното парче "Къде е Минди", в което се възпява млада дама на име Минди, готова да откликне по всяко време на сексуалните щения на всеки. Дуетът му с дъщеря на фолкаджия обаче предизвика скандал сред феновете му, които го обвиниха в залитане към чалгата. Почитатели на Орхан Мурад пък недоумяват защо е позволили на детето си подобна излагация.

Видеото към песента "Луцифер и Буда" бе пуснато едва преди дни, но вече навъртя повече от 200 хил. гледания. Щерката на Мурад е с изрусена коса, дълги и изкуствени нокти и много грим, придружен с пластмасова корона на главата и мрежест чорапогащник. Около нея татуирани мъже карат мотори и спортни коли, докато тя гледа лошо и показва среден пръст.