Кая Гербер се прочу в модния свят като умалено копие на знаменитата си майка Синди Крауфорд.

Но вчера тя успешно влезе в образа на друга знаменита дама и то не коя да е, а Джаки Онасис Кенеди. Кая се превъплъти в емблематичната първа дама за ревютот на Moschino в рамките на Седмицата на модата в Милано.

Гербер дефилира по модния подиум, облечена в електриково оранжев костюм в две части, изумително напомняйки за визия на Джаки О. От 50-те години на миналия век.

Това не е първият път, в който Кая взима участие в Седмицата на модата, тя дефилира на ревюта част от престижния моден форум и миналия сезон. Макар че е само на 16, кариерата се развива доста стремглаво нагоре. Гербер украси френската корица на Vogue преди броени месеци. Това е първата самостоятелна изява на крехката красавицата на страниците на изданието, но не и единствената такава. Само преди две години Кая сподели корица за същия Vogue в компанията на своята майка Синди Крауфорд.

Кая също така е участвала е в рекламни кампании на водещи марки, сред които и Versace, и освен това е представлявана от известната агенция за модели IMG Models, от която започна световноизвестната моделка и ТВ водещ Тайра Банкс.

Самата Синди неотдавна качи кадър от фотосесия на дъщеря си и написа:"По-добре да си пазя гърба..."

Текст: Woman.bg