Все по-често звездите на телевизия “Планета“ могат да се похвалят не само със собствените си успехи, но и с тези на своите наследници. По всичко личи, че дъщерята на Ивелина Колева – Виктория е наследила музикалния талант на своята майка, както и на леля си - Преслава, и уверено върви по техния път. През изминалия уикенд Виктория се яви на ХIV Национален детско-юношески конкурс за музикално изкуство “Орфеева дарба“ – София и безапелационно завоюва златен медал за самостоятелен изпълнител. При дуетите тя също пожъна успех и заедно със своята музикална партньорка и съименичка Вики спечелиха сребърен медал.

Ивелина Колева не скри вълнението си, като сподели емоциите със своите почитатели в социалната мрежа, а те побързаха да поздравят майка и дъщеря за хубавата новина.

Соня Немска също има повод да се гордее със своята пораснала дъщеря Рая. Наскоро красивата тийнейджърка реализира първата си фотосесия, на която позира като професионален модел, пише planeta.tv

Появата на кадрите предизвика мигновен интерес сред феновете на Соня Немска, които коментираха, че дъщеря й има всички данни да се реализира на модния подиум. Певицата признава, че именно това е и мечтата на 16-годишната Рая. За дебюта си като модел тя позира пред фотообектива на Костадин Кръстев – Коко, стайлингът й е дело Августина Маркова – Тути, а гримът е на Джулия Ангелова.