Михаела, една 22-годишна дама, пренебрегва хубавия си живот в може би най-красивия град в Европа заради предизвикателството да развие бизнес за голяма компания в България.

Интригата става още по-силна, ако успеете да я накарате да си каже фамилията.

Не желае, защото иска да има свой живот, свои възходи и свои падения. Любимата Барселона и фактът, че нейният баща е най-известният българин в света, предпочита в момента да останат само в сърцето й.

Разбира се, това е невъзможно. Новината, че голямата дъщеря на Христо Стоичков е отворила в София офис на мегакомпания за имуностимулатори, не може да остане на задна линия, пише в. "Труд".

Освен всичко друго става въпрос за хитовите по света добавки “Трансфер фактор”. Според последните проучвания те вдигат до 437 процента имунната защита на организма и помагат в битката с рака, с болестта на Алцхаймер и с други тежки заболявания.

“За белите държави борбата със стреса и снижаването на защитните функции на човешкия организъм вече е немислима без “Трансфер фактор”, явяващ се горивото на имунната ни система - обяснява Михаела. - Извлича се от първото мляко на бозайниците - коластрата, след раждането на малкото. Според учените, въпреки че няма централен регулиращ орган, имунната система е както самоуправляема, така и управляема.

Големият плюс на “Трансфер фактор” е, че е безвредно вещество - без странични реакции при използването му. Той не само подсилва имунната система, но я прави по-интелигентна, по-чувствителна и по-устойчива на все повечето разрушителни сили, които ни заобикалят в съвременния свят на ултратехнологиите...”

Изграждането на дистрибуторска мрежа вече е започнало, но изискванията на компанията за компетентност са железни. За целта в офиса до гранд хотел “София” в столицата всяка седмица се провежда курс за дистрибутори. Първите продукти вече са тук, защото с настъпването на зимата приоритет е защитата от грипове, най-вече за децата и възрастните.

“Перспективата е България да стане център на Балканите и затова ускорихме стартирането на дейността и офиса в София - доверява Михаела. - Настоявах пред шефовете на компанията “командването” да е в България и съм щастлива, че се преборих за това. Искам да изградим възможно най-бързо у нас склад на “Трансфер фактор” за Балканите. Нещата се развиват по-бързо, отколкото очаквах, и вече имаме кандидати да отворят магазини във Варна, Пловдив, Банско. Надявам се да направим добро мрежово разпространение...”

Младата Михаела напредва с бързи стъпки по пътеката на живота с много бърз мъж до себе си. Госпожица Стоичкова има сериозна връзка с испанския автомобилен пилот Дани Клос, който - въпреки претърпяната неотдавна катастрофа - е на четвърто място в сериите GP2 и гледа към “Формула 1”. Заобиколена от известни спортисти, тя не пропуска да поясни, че нито нейният любим, нито нейният баща имат нещо общо с проекта. Михаела говори пет езика, действа сама и засега се справя.