От ден на ден дъщерята на Том Круз заприличва все повече на прословутия си баща. Напук на слуховете, че наследничката на холивудската звезда е "одрала кожата" на майка си - Кейти Холмс, медиите са на друго мнение. Според тях 14-годишната красавица всъщност е същинско копие на... татко си. Преди броени дни порасналата Сури бе уловена от папараци по време на разходка с двете си кучета от порода чихуахуа по улиците на Ню Йорк.

Фотосът разбуни духовете, тъй като подобно попадение от страна на дебнещите фотографи е истинска рядкост, защото родителите пазят щерка си от медийното внимание. "Днес някогашното дете вече е красива тийнейджърка", отсъди задокеанската преса. Облечена в семпъл тоалет от плетен бял пуловер, дънки и розови кецове, Сури успя да впечатли читателите с естественото си обаяние и тийнейджърски чар.

И докато майка ѝ неведнъж е признавала, че дъщеря ѝ притежава огромен гардероб, пълен с множество дизайнерски тоалети - от Versace до Armani, чиято стойност възлиза на 3.2 милиона долара, явно самата Сури е почитател на ежедневния небрежно елегантен стил.