Уилоу Смит, дъщерята на холивудския актьор Уил Смит сподели, че е искала да сложи край на живота си, когато била едва на 10 години. 17-годишното момиче даде интервю пред своята майка Джейда Пинкет Смит в новото шоу "Red Table Talk" ("Разговор на червената маса").

Последният епизод от шоуто, което двете жени в живота на Уил Смит започнаха в социалната мрежа Facebook, бе фокусирано върху темата за загубата на близък човек. Когато Джейда пита Уилоу коя е най-голямата загуба в живота ѝ, 17-годишното момиче разкрива, че е загубила "здравия си разум" малко след като нейната песен "Whip My Hair" стана хит, пише fakti.bg.

След фурора, който предизвикала песента, тя престанала да се занимава с пеене и започнала да си задава въпроси за смисъла на живота. "След цялото това нещо аз спрях да вземам уроци по пеене и изпаднах в дупка. Питах се: "Коя съм аз? Имам ли някаква цел? Има ли нещо друго, което бих могла да постигна?", разказва Уилоу за своето 10-годишно аз. Момичето продължава разказа си, разкривайки пред майка си, че по това време тя е направила опит за самоубийство, режейки вените си. Шокиращата случка станала преди 7 години, точно след успехите на клипа към песента ѝ "Whip My Hair" през 2010 г.

Момичето разказа още, че се чувствало уплашено от бъдещето и си задавала въпроса дали има талант. Според нея, певческите ѝ качества не били на ниво и това я депресирало.

"Всички искаха, като приключа с турнето, да допиша своя албум. Аз си помислих, че не мога да го направя. После, когато всичко се успокои, стана страшно. Помислих, че не мога да се занимавам с нищо друго, освен с музика, а не исках и да пея. Слушах много тъжна музика, беше пълно безумие и си рязах вените", разказва Уилоу. Шокирана от чутото, нейната майка успява само да попита кога точно се е случило това.