Дъщерята на Уитни Хюстън заяви, че планира да последва стъпките на своята майка в шоубизнеса. Боби Кристина сподели, че все още чувства присъствието на майка си.

"Чувствам я как преминава през мен през цялото време...Все още мога да се смея и да говоря с нея", каза тя в първото си интервю, дадено на Опра Уинфри.

Попитана дали ще последва майка си в шоубизнеса, тийнейджърката отговаря: "Трябва да продължа наследството...", имайки предвид пеене, актьорска игра и танцуване. "Това е огромно натоварване, но тя ме подготви за него", добави Боби.

Припомняме, че Уитни Хюстън беше открита мъртва на 11 февруари в хотел в Бевърли Хилс. Тя ни напусна на 48-годишна възраст. Певицата продаде над 170 милиона копия по цял свят. Уитни се прочу с участието си във филма "Бодигард", където й партнираше Кевин Костнър. Саундтракът към лентата "I Will Always Love You" се превърна в световен хит.

Миналата седмица беше огласено завещанието на звездата. Тя определя като своя еднолична наследница дъщеря си Боби Кристина, която е на 19 години. Съгласно волята на Хюстън, дъщеря й получава всичките й пари и движимо и недвижимо имущество, включително мебели, лични вещи, бижута и автомобили. Финансовите средства обаче ще бъдат внесени в специален фонд, частичен достъп до който Боби Кристина ще получи при навършването си на 21 г. и ще може напълно да се разпорежда с тях едва когато стане на 30 г. В завещанието си Хюстън указва, че наследницата й може да получава суми, необходими й за образование или покупка на недвижимости, пише БГНЕС.