В следващия епизод на "Столичани в повече" тази вечер от 21.00 часа по bTV враждата между Чеканови и Лютови поема в нова и много по-сериозна посока.

Андрей (Иван Юруков) получава призовка заради катастрофата с Мария (Виолета Марковска), а Йордан Лютов (Кръстю Лафазанов), с подкрепата на амбициозната си съпруга Славка (Силвия Лулчева), се заема да измести Рангел Чеканов (Любо Нейков) от апетитния пост на кмет на Извор.



Междувременно семейство Чеканови празнува годежа на Мария и Димо Цеков (Иван Панайотов). Какво ще разплаче баба Марийка (Стоянка Мутафова) на това уж щастливо семейно събиране, ще стане ясно от 21.00 часа по bTV.



В трети епизод зрителите за първи път ще се срещнат с близнака на кръчмаря Пламен Цеков - Константин (Христо Гърбов).

Богатият софиянец ще пристигне в Извор със своята красива приятелка Елена (Ромина Андонова), за която екипът на сериала издава, че ще плени сърцето на още един от героите в "Столичани в повече".



Тази вечер ще се разкрие и общият интерес на Константин и кмета Рангел.

Спас Лютов (Руслан Мъйнов) се доближава още повече до жадуваното имане, но кметският син Радко Чеканов (Васил Драганов) също намира следа към него... В иманярската история е въвлечен не само Андрей, но и малката Яна Лютова (Мина Маркова).

В интервю за уеб сайта на сериала, актрисата Виолета Марковска ("Мария") споделя, че мечтае за комедийна роля в театъра.



Досега тя не е работила с актьорите, играещи в сериала; от българските актриси харесва Мария Каварджикова, а от западните се е учила от Джесика Ланг, харесва и ролите на Джулия Робъртс. От актьорите най-любими са й Клинт Ийстууд и Брад Пит, пише dir.bg.