25-годишният Димитър разтърси менторите и зрителите на "Гласът на България". Той си заслужи четири обърнати стола и молби от Иван Лечев, Дара, Любо Киров и Галена да се присъедини към техния отбор. Печеливша се оказа Галена, която придърпа татуирания певец. Зад блестящия глас на Димитър се крие много тежка съдба, а чрез печалната си история се надява да вдъхне кураж на хора, изпаднали в неговата ситуация. В национален ефир призна, че е с обратна сексуална ориентация. Разкри още при какви неизяснени обстоятелства е починала майка му и как след нея се е самоубила сестра му.

"Един ден просто ме събудиха да ми кажат, че мама я няма и я търсят с хеликоптер. Живеехме до една река, тя беше паднала вътре и водата я беше отнесла. Един ден просто ей така изчезна. Официалната версия, според криминалистите, е, че става въпрос за самоубийство. Отказвам да приема и се надявам да е просто нещастна случка", споделя участникът от "Гласът на България", цитиран от "Блиц".

"Десет месеца по-късно се самоуби сестра ми. Нагълта се с хапчета и за 10-15 минути й спира сърцето. 45 минути се опитват да я съживят, но без ефект. Чувствах се изгубен, не знаех как са филтрирам емоциите си. Много често бягах от емоциите си с помощта на алкохол или дрога. Исках да спра да съществувам", разкрива той з анай-ужасния период от живота си.

Увлечението по музиката му помага да се справи с болката и мъката по майка си и сестра си. А мечтата му е да пробие на музикалната сцената и да се занимава с пеене. "Когато бях на 14 осъзнах, че съм с различна сексуална ориентация. Знаех си го и отпреди, просто не бях израснал в среда, която говори за тези неща. Трябваше да си намеря пътя сам. Първоначално признах на сестра си, родителите ми разбраха после сами. Беше драматично, не го приеха добре. Водиха ме при психолози с надеждата да променят нещо в мен. Там им беше обяснено, че грешката не е в мен и те свикнаха с този факт. Не им остана друг избор", обясни той за различната си сексуална ориентация.

Димитър е роден съм в Стара Загора, но по-голямата част от времето си живее в Шумен, после 16 години в Чехия, а в момента в Пещера с леля си и чичо си, където работи в завод, който за занимава с хранителни добавки за животни