В отпускарския за другите период Анна Цолова - водещата на “Тази сутрин” по Нова тв, без да иска, организира женско царство в студиото.

Две седмици водещата ще работи заедно с Невена Василева, която чете новините, и синоптичката Гергана Малкоданска.

Трите толкова се забавляват с този факт, че Малкоданска чак пусна тяхно общо селфи във фейсбук и под него написа: “Нашата женска седмица започна! Сутрин, знаете, от 7,00 до 9,30 трио “Овнетата” ще радват от екрана. Телевизията е Нова!”.

Името на триото вероятно идва от факта, че трите са зодия Овен.

“Не само е забавно да сме три жени в студиото, но е благодат и това, че предаването сега започва с 40 минути по-късно. Така не ставам в 4 без 20, а в 4 и 15, което е голям бонус”, каза Цолова.

Още ѝ е непривично да води без партньора си Николаев. По принцип така се чувства всяко лято през първите 2-3 дни от неговия отпуск. Все пак 10 години заедно на екрана създават непоклатим навик.

Виктор Николаев излезе за 2 седмици в отпуск, като преди това във ваканция беше Цолова. С мъжа си и детето заминали на море на тих и спокоен български плаж.

Вече и двамата на работа, завели сина си тази седмица в селото на Цолова - там, където и тя е расла при баба си и дядо си. Сега Калоян лудува в Михайлово, Врачанско. Наесен ще е в първи клас. “А на мен толкова ми липсва, затова ще си го вземем през уикенда”, каза водещата.

Тя ще почива и в края на август. И докато бяха в Би Ти Ви, и сега в Нова тв двамата нямат заместници през лятото, а се редуват на екрана.

Цолова не си позволява почивка единствено от степаеробиката, с която започнала да се занимава преди 2 години. Всеки ден задължително е на тренировка по един час.

“Миналата седмица бях доста напрегната и затова вземах по два часа наведнъж. Действа ми като психотерапия”, обясни тя.

Водещата не пропуска и ден без степаеробика.