Свилен и Ваня и Ивелин и Поли – това са двете щастливи двойки, които се събраха благодарение на романтичното риалити „Фермер търси жена".

Във вчерашния последен за сезона епизод зрителите видяха как е продължила тяхната история и какво се е случило с останалите участници и след края на предаването.

От вече 4 месеца Свилен и половинката му Ваня са заедно и се радват на любовта си. В ефира на Нова ТВ Ваня, която по професия е професионален танцьор, призна, че у Свилен вижда сродната си душа и искрено се надява това да е приказка без край.

Своята половинка благодарение на формата намери и Ивелин. Той беше сред първите участници, напуснали предаването, но и първият, който намери своето момиче сред изпратените писма.

Ивелин все още е заедно с Поли, чието романтично писмо му прави първо и най-силно впечатление.

Различен край намират и останалите истории във „Фермер търси жена". Най-неочакван избор направи най-младият фермер Стефан.

На финала той зададе и на двете момичета въпроса „Готови ли сте да живеете на село" – и Поли, и Лъчезара обаче дадоха отрицателен отговор.

Осъзнавайки че и двете не биха могли да свикнат с неговия начин на живот, той не избра нито една от тях. Участието във „Фермер търси жена" обаче му помогна да направи равносметка за това каква жена търси и да преоткрие своя стара любов.

За кратко продължава романтичната история между фермера Димитър и неговата избраница Илиана. След романтичния уикенд, който прекарват, тя се премества при него и живеят заедно в продължение на няколко месеца.

Впоследствие обаче, притеснена за образованието на детето си, Илиана взима решение да се върне отново в града.

По интересен начин се развиват нещата и при Иван и Даниела. След края на предаването тя се връща в Гърция заради здравословни проблеми в семейството. Постепенно обаче все по-рядко отговоря на неговите обаждания.

Във вчерашния епизод, единствено пред екипа на „Фермер търси жена", Даниела призна, че се страхува да се върне в България, което може би е причината, поради която не отговаря на опитите на Иван да се свърже с нея.

Продължение единствено на емоциите по време на предаването се оказва връзката между Емил и Петя, която не продължава дълго и двамата скоро се разделят.

След края на първия сезон на „Фермер търси жена" две романтични истории продължават и след предаването, други преосмислят критериите си за любовта, а трети все още я търсят.