Навръх 33-ия си рожден, малко преди Коледа, Светлана Гущерова получи неочакван подарък. Бившата госпожа Гущерова - фолкпевицата Мария, показа, че вече не таи лоши чувства към жената, която я смени в постелята и сърцето на бизнесмена Християн.
Светлана пусна прочувствено послание в мрежата, с което си честити сама празника и прави равносметка на живота си, а един от първите, които го "лайкна", бе именно Мария.

С това миньончето ясно показа, че е простила миналото и няма против изгората на бившия си. Двете бяха добри приятелки, но след като Светлана се залюби с Хриси Гущеров, развалиха отношенията си. Вече обаче всички лоши чувства са в миналото и не спират да се "лайкват" в мрежата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @svetlanagushterova

Малко след това Гущерова сподели мила семейна снимка, още в първите часове на Новата година. Моделката не изпрати старата 2020 като повечето известни личности, които си направиха равносметка за отминалите 12 месеца, а с искрено откровение към съпруга си Християн. "Отиде си безвъзвратно една трудна за всички година. Не я изпращам, правейки си равносметка, а с три простички думи - Обичам, Вярвам и Благодаря! Те са насочени към моята сродна душа, към моето рамо, към моя съпруг, към бащата на нашите деца!

Тези думи преобърнаха света ни, тези думи ни събраха в един път, запалиха пожара в сърцата ни, те ни дават вдъхновение и крила, за да летим през живота заедно, един до друг! БЛАГОДАРНА съм за избора, който направих в твое лице и за твоята любов! ОБИЧАМ ТЕБ, ЛЮБОВ, И СМИСЪЛА НА НАШИЯ ЖИВОТ - ДЕЦАТА НИ! ВЯРВАМ в нашата безрезервна любов! СЕГА И ЗАВИНАГИ!", написа Гущерова към снимката си с Християн пред пищно декорираната елха в новия им дом.

Покрай раждането на сина им Добромир, семейството се нанесе в нова къща, която също като предишната е в полите на Витоша - в "Бояна". "В нея се чувствам на мястото си. Всичко тук съм си направила сама. Радвам се, че с Хриси имаме нов живот и две дечица, че си създадохме дом с нашата си енергия", призна тя в последното си интервю за столичен седмичник.