Днешната дата - 18 януари се радва на особена почит в семейството на големия тракийски музикант – Атанас Стоев.

На този ден Православната църква почита паметта на Атанасий Велики, а това е повод за двоен празник за орк. “Канарите”, защото освен ръководителя на формацията, днес имен ден има и неговият син – Атанас Стоев – младши.

Многобройни са честитките, които буквално валят от сутринта към двамата именици, а особено мили в пожеланията си бяха техните съпруги Надя Стоева и Джена.

С искрена любов изпълнителката на хита “Зависима” сподели много хубави думи, с които честити празника на своите съпруг и свекър.



“Честит имен ден любов моя! Със цялата си любов ти честитя празника и те поздравявам. Нека Св. Атанас да те благослови, а красивото ти име да ти носи винаги много късмет. Пожелавам ти да бъдеш здрав и благословен. Гордея се с теб, с таланта ти, с душата ти, с доброто ти сърце и че ти, любов моя си моята половинка в този живот. Честит празник и на моя свекър - Атанас Стоев – старши! С пожелание за дълголетие и сила, за да продължава да ни крепи и да твори. Честито на всички именници”, сподели певицата.
Телевизия “Планета” и музикална компания “Пайнер” честитят имения ден на Атанас Стоев-баща и Атанас Стоев - младши, като им желаят здраве, много късмет, щастие и професионални успехи.