Колкото и неповторими да са звездите от екрана или сцената, винаги ще се намери някой, който да ни осъмни в тяхната уникалност, пише Cosmopolitan.

Запознайте се този път с Кари Луис, която можете да объркате на улицата с Ема Уотсън.

Това не е изгубената сестра близначка на актрисата, с която са били разделени при раждане, а 28-годишна служителка във видео магазин в Индианаполис, щата Индиана. Кари осъзнава необикновената прилика с Ема Уотсън, когато веднъж няколко момичета  ѝ казали колко много напомня на Хармаяни от „Хари Потър“.



Това се случило около излизането по кината на първия филм от поредицата, а Кари Луис дори още не знаела това име, затова се наложило да го провери в интернет.

Днес все още хората често ѝ припомнят очевидното, което си личи все повече и от профила на Луис в Инстаграм и YouTube. В постовете си тя е облечена в дрехи като различни героини от филмографията на звездната си двойничка.



„В интернет се говори за мен в момента и не го разбирам. Все още е нещо, с което се опитвам да свикна.“, споделя момичето пред 'InsideEdition'. Няма как към Кари да не се е надигнала вълна от обожатели, затова и в описанието на Инстаграм профила си е написала „сърцето ми е заето“.