Когато принц Хари обявява годежа си с Меган Маркъл на 27 ноември 2017 г., 35-годишната Сара Мланга е съвсем обикновена майка от Манчестър, която живее със съпруга си и двете си деца – 7-годишната си дъщеря Йосия, и 5-годишния си син Мими Рай. И двамата работят като социални работници.

Сара Мланга с 5-годишния си син Мими Рай

Точно по това време лицето на бъдещата кралска снаха се появява на всеки ъгъл, във всеки вестник и във всяка телевизия. Именно тогава съпругът на Сара и нейните приятели един след друг започват да й казват, че прилича много на избраницата на принца. Заинтригувана от реакцията на всички, тя щраква в Google името на американската актриса и с изненада установява, че приликата й с нея е забележителна.

Не след дълго Сара решава, че е време за промяна. Така професията й на социален работник отстъпва място на далеч по-печелившата и лека работа – да изкарва пари от приликата с кралската невеста.

След като установява контакт с агенция, която работи с двойници на известни личности, животът на Сара се преобръща на 180 градуса.

Само за няколко часа работа тя успява да спечели около 400 паунда. И това се случва всеки ден. Към момента Сара непрекъснато е заливана от оферти, идващи от агенции от цял свят с предложения да се снима.

"Изборът ми на тоалети сега е много по-лесен. Достатъчно е просто да проверя какво за последно е облякла Маркъл", шегува се тя пред списание Sun.

"Първоначално се чувствах неловко и плахо, тъй като хората обичат Меган, а аз не исках да ги разочаровам“, споделя още Сара. Но пък търпението си е струвало, защото сега двойничката на Меган не само получава доходи за каквито дори и не си е мечтала, но и се е научила да се харесва такава, каквато е. „Исках да се изруся, не одобрявах носа и усмивката си. Днес обаче се харесвам повече от всякога и се уча да се приемам такава, каквато съм”, признава Сара пред изданието.

"Тя е естествено красива и наистина й се възхищавам. А да видя подобен на своя нос върху корицата на списание, е и доста забавно”, шеговито добавя кралската двойничка.

Текст: Woman.bg