Нови обрати и любови ще застигнат героите в най-новия сериал "Ягодова луна" тази вечер. Романтичен дует на Рая (Радина Боршош) и Георги (Александър Сано) ще стане повод помежду им да прехвърчат дългоочакваните първи любовни искри. Приятни емоции ще обземат и най-добрия приятел на Георги – Алекс (Ваня Джаферович), който ще открие пламъка на любовта в очите на най-близкия човек до сърцето на Рая – Лизи (Любомира Башева). Как ще се развият отношенията между героите – ще стане ясно във вторник (7 април) от 22.00 ч. по NOVA.

Причината за срещата на героите ще бъде малко празненство в чест на погасяването на тежък пожар, който сериозно е заплашвал живота не само на двете деца в горящата сграда, но и този на Алекс и Жоро. За щастие пожарникарите се справят успешно с напечената ситуация, но тя ще стане повод за поредното спречкване между Георги и Живака (Стефан Иванов). Обвинения за лъжа, за непрофесионализъм и тежки обиди ще застанат между двамата пожарникари, а нелеката задача да изясни спора между двамата ще има началникът им Любо (Асен Блатечки).

След отчаянието, в което изпада Ирина (Рая Пеева), животът ѝ бавно започва да се подрежда. Какво ще предприеме амбициозната журналистка в посока на професионалното си развитие? Ще успее ли майка ѝ Ваня (Албена Колева) да убеди Светла (Стефка Янорова), че именно синът ѝ Георги е провалил отношенията между двамата млади? И как Жоро ще реагира на въпросте на Светла? – отговорите в предстоящия епизод на „Ягодова луна“.