Комикът Джак Блек изказа задоволството си от новината, че Брад Пит и Анджелина Джоли най-сетне ще сключат официален брак, защото "така сексът им щял да стане по-добър".

"Според мен сексът става по-качествен, когато двамата партньори сключат брак. Не знам дали за другите е така, но за мен със сигурност е. Вярвате или не, след като с Таня се оженихме, сексът ни се подобри. Аз също надобрях, станах по-добър любовник", похвали се в тв шоу Блек.

Комикът е щастливо женен за Таня Хейдън от 6 г., като двамата имат двама сина - 5-годишния Сами и 3-годишния Томас.

"Брад и Анджелина само ще спечелят, когато се оженят. Защото сексът им ще стане по-качествен. Освен това им препоръчвам, след като подпишат, да отидат на меден месец в Биг Сур (район по централното крайбрежие на Калифорния, известен с природната си красота). Без децата, без когото и да е. Само двамата - в Биг Сур!"

*Снимка: Getty Images/ Guliver

48-годишният Брад Пит и 36-годишната Анджелина Джоли обявиха, че ще сключат брак наскоро.

Звездната двойка обаче явно няма намерение да слуша съветите на техния колега и близък семеен приятел Блек - нито за Биг Сур, нито за отдих без децата. Двамата заминаха на нещо като предварителен меден месец за островите Галапагос заедно с всичките си шест хлапета - 10-годишния Мадокс, 9-годишния Пакс, 7-годишната Захара, 5-годишния Шайло и 3-годишните близнаци Нокс и Вивиън, пише БГНЕС.

Вижте снимки: