Легендарният актьор Джак Никълсън, някогашното "лошо момче" на Холивуд, показа, че времето на дивите купони е отминало за него.

Той отбеляза поредния си рожден ден кротко в компанията на една от дъщерите си, пише в. "Дейли експрес". Леко напълнял, но лесно разпознаваем с характерната си усмивка и особен поглед, макар и скрит зад очила с оранжеви стъкла, Никълсън е бил забелязан и фотографиран пред китайския ресторант "Мистър Чоу" в Лос Анджелис.

Актьорът ветеран е вечерял в заведението на вчерашния си 78-и рожден ден в компанията на 25-годишната си дъщеря, актрисата Лорейн Никълсън.

Джак Никълсън, който страни от светския живот, е бил обсаден от фенове, напускайки ресторанта, но бързо се е качил в автомобила си и се е отправил към имението си в Бевърли хилс.

Лорейн и 23-годишният й брат Рей Никълсън, който също се изявява като актьор, са деца на Джак Никълсън от връзката му с актрисата Ребека Брусар, продължила между 1989 и 1994 г.

Известният плейбой Джак Никълсън, сред чиито завоевания са не една и две холивудски звезди, има още две дъщери от предишни връзки - 50-годишната Дженифър Никълсън от брака му със Сандра Найт, продължил между 1962 и 1968 г., и 33-годишната Хъни Холман от аферата му с датската манекенка Уини Холман, припомня изданието.

71-годишната актриса Сюзан Анспач твърди, че 44-годишният й син Кейлъб Годард също е дете на Джак Никълсън, но това не е потвърдено от актьора.