Семейството на покойния Майкъл Джексън продължава да е акцент в новините.

Битката за наследството му стана толкова настървена, че се стигна до физическа саморазправа. Миналата вечер в дома, където живеят трите му деца, била извикана полиция. Джанет, Джърмейн и Ранди Джексън се нахвърлили върху Парис, Принс и Бланкет.

Според информациите, Джанет ударила шамар на племенницата си и я нарекла „Малка разглезена кучка“. Опитала насила да вземе мобилния й телефон. Стигнало се до физическа саморазправа, след като на страната на трите деца застанали Трент и Джо Джаксън. Последният ударил с юмрук Ранди.

Не става ясно за какво точно е бил спорът, но със сигурност има общо с изненадващото изчезване на баба им Катрин. В момента тя е в Аризона при дъщеря си Реби. Не й дават достъп до телефон и компютър под предлог, че трябва да си почива. Но като единствен попечител над трите деца на Джако, тя е длъжна да има връзка с тях и да се увери, че са добре.

Адвокатите, които управляват многомилионното състояние на покойния певец, дори поискаха да й се отнемат попечителските права поради тази причина.

Джанет, Джърмейн и Ранди пък заявиха, че завещанието на Майкъл Джексън е фалшиво. Според него цялото богатство е само за трите му деца, но те ще го получат чак след смъртта на 82-годишната им баба, която им е попечител. Битката предстои. Лошото е, че Парис, Принс и Бланкет май ще са основни потърпевши от нея, пише eva.bg.