Фронтменът на 30 Seconds To Mars и носител на "Оскар" Джаред Лето ще дойде с майка си в София.

„Вземам я на турне с нас. В буса има достатъчно място. Атмосферата вътре няма нищо общо с рокендрол имиджа. Спретнато е като в медицинска лаборатория, доста тихо е и вместо кокаинови магистрали на плота се търкаля меню за вегани и бадемово олио”, сподели за Access Hollywood брюнетът, цитиран от "Монитор".

Любовта си към Констанс Лето 42-годишният секссимвол декларира и пред холивудския елит в Кодак Тиатър, когато получи „Оскар“ за поддържаща мъжка роля в „Клубът на купувачите от Далас“.

Родителите му се развеждат още преди да се научи да изписва правилно името си. Хипи натура, студентка и дъщеря на авиопилот, Констанс отглежда двете си момчета, сменяйки по три града годишно в САЩ и възпитавайки ги в любов към изкуството.

„Обичам те, ти ме научи да мечтая!“, бе репликата, която разплака както Констанс, така и домакините сред многомилионната аудитория на церемонията.

Мисис Лето ще забие ток и в бекстейджа на стадион „Академик“. На 6 юли Джаред, големия му брат Шанън и хърватинът Томо Миличевич ще докарат мускулна треска на родните меломани като хедлайнери на Sofia Rocks 2014. В двучасовия сет на триото, което звучи като хибрид между Led Zeppelin и Лейди Гага, ще влязат предимно парчета от актуалния албум Love, Lust, Faith and Dreams (2013). 30 Seconds To Mars ще пристигнат у нас в деня на шоуто и след десант в Букурещ. След бисовете те ще имат един ден за разходка из столицата, преди да потеглят към Русия.

Шанън Лето вече познава клубния живот на нощна София. През 2011 г. бандата се размина с участие на фестивала Elevation, който проходи с изкълчения глезен на Джамирокуай и ураганен вятър край Разлог. Но по тертипа на Rammstein барабанистът придружи приятелите си от Cypress Hill в столична чалготека, където ги сурвакаха с гола женска плът, ориенталски барабанчета и отлежало уиски.