Михаил Билалов отдавна е доказал, че сърцето му е голямо като автобус и в него винаги може да се намери място за още някого. Доскоро това се отнасяше само за жените, които пърхаха като ято пеперуди край актьора.

Сега обаче става въпрос за нещо много по-чисто и красиво от флирт за една нощ. На 50 години Билалов с трепет очаква бебе, но не от съпругата си, а от любовницата си, научи сензационно „Всеки ден".

Актьорът, когото всички познават като Джаро от „Под прикритие", вече мисли да обзавежда бебешка стая в дома си. Любовницата му Ваня Николова, сценаристката на хитовия сериал, с която са заедно от две години, е бременна. Детето ще бъде трето за Билалов, който вече има две от законната си съпруга - японката Санае. Тя живее в Париж заедно с наследниците му и така и не е дала развод на човека, който системно й слага рога. Това обаче не пречи на Джаро и приятелката му да гледат на света през розови очила, увлечени в мечти по бебето, което очакват.

Между другото, говори се, че той имал и друго незаконно дете, за което обаче не искал никой да знае. Момиченцето живеело в Париж и Джаро отдавна бил прекъснал връзка и с майка му, и със самото него.

*Михаил Билалов с децата и съпругата си Санае (Снимка: Bulphoto)

Сегашната му изгора Ваня е на близо 40 години и бърза да го дари с наследник, докато все още може. Двамата се запознаха покрай участието на Билалов в „Под прикритие". Николова е сценарист на първия сезон на култовата кримка. Искрата пламва още тогава, но слабият ангел на актьора е причина отношенията им да станат сериозни много по-късно. Докато съпругата му остана във Франция, за да гледа децата, той се върти около знайни и незнайни хубавици, които скачат в леглото му като в плувен басейн. За негови любовници се спрягат тв водещата Александра Гюзелева - Шани, певицата Ирина Флорин, както и красавицата Весела Бабинова, с която играят в Народния театър. Многократно е засичан в интимни ласки и с непознати хубавици. В крайна сметка обаче решава да остане с Ваня и да пробва на стари години да свие ново семейно гнездо. След „Под прикритие" двамата работят заедно и в сериалите „Четвърта власт" и „Връзки".

Интересното е, че в последния сериал Ваня е избрала за възлюбения си роля за неверен съпруг. „Евала! Точно като за него! Сигурно затова играе толкова добре - защото играе себе си", подсмихват се зад гърба на двойката. Според техни близки обаче сценаристката поне засега е успяла да укроти склонността на актьора да скача от легло в легло. Откакто бил с нея, той се кротнал и не смеел да погледне встрани от правия път.

Въпреки това се намират и скептици, които припомнят, че вълкът козината си мени, но нрава си - никога. „Ще се роди детето, ще му се порадва малко, после ще се появи някоя нова фуста, ще хукне след нея и ще забрави поредната си голяма любов", смятат те. Самият Билалов в момента бил твърде зает с вълненията около бебето си, за да дава ухо на подобни злобни подмятания.

*Ваня