Актьорът Михаил Билалов, който в момента отново е на гребена на вълната с ролята си в сериала „Връзки", е имал страстна афера с певицата Ирина Флорин преди няколко месеца, пише „Всеки ден".

Джаро от „Под прикритие" е изкарал 3-месечна авантюра с изпълнителката на вечния хит „Цвят лилав", твърдят източници на изданието.

Любовта им припламва малко преди Нова година. Двамата се засичат случайно на коктейл и си разменят телефоните. Буквално на следващия ден Билалов започва да бомбардира със съобщения Ирина Флорин. Певицата се съгласява да излезе с него. Така се заформя интригуваща любовна връзка, която продължава известно време. И двамата настояват за максимална дискретност и посещават места, които не са особени публични. Въпреки това обаче Билалов и Флорин са засечени няколко пъти в кръчмата „Хамбара", където по традиция се събира столичната бохема. Твърди се дори, че папараците на Николета Лозанова са успели да ги снимат как се натискат посред нощ на улица в центъра на София, но горещия сензационен материал е свален от ефир под силен натиск от страна на Би Ти Ви.



За авантюрата на Джаро със сексапилната певица тутакси се разчува и започват първите проблеми. По това време Мишо живее на семейни начала със сценаристката Ваня Николова, която стои зад сериала „Връзки". Докато съпругата му японка си стои във Франция, Джаро се вихри на интимния фронт в София, впускайки се във всевъзможни отношения. Пред Ирина Флорин обаче Билалов твърдял, че в момента е сам и е в процес на развод с жена си. Оказва се обаче, че това изобщо не е така.

„Мишката в един момент бе с три жени едновременно - с жена си, която от време на време идва до България, за да го контролира, с Ваня Николова, с която живее под наем в апартамент в центъра на София, и с Ирина Флорин, която играе ролята му на любовница. Отделно го нападаха и различни фенки", разкрива колега на актьора.

Бясна, Ирина Флорин иска обяснение от Джаро. След като научава, че го дели с още две жени, тя моментално го напуска, според слуховете с грандиозен скандал. Говори се, че Мишо се вайкал, че нямало как да не е с Ваня Николова, тъй като от нея зависела ролята му в сериала „Връзки".