Актьорът Михаил Билалов има незаконно дете, което старателно криe от години, пише „Всеки ден".

Страховитият мафиот Джаро от култовия крими сериал „Под прикритие" се е сдобил преди шест години с дъщеричка от известна в парижките арт среди кабаретна актриса, но категорично е вдигнал ръце от отглеждането на малката и пази съществуването й в тайна дори от настоящата си съпруга, японката Санае.

Билалов не само, че не плащал издръжка на малкото момиченце, но и преустановил всякакъв контакт с майка й под предлог, че нямало как да бъде абсолютно сигурен, че детето е от него. Въпросната тайнствена дама обаче, не смятала за нужно да крие произхода на отрочето си, и тръбяла с гордост напред-назад, че бащата на щерка й е именно известният роден актьор.

„Той може да отказва да признае детето ми като своя родна дъщеря и да й даде името си, но аз не смятам да крия от кой е малкото ми съкровище. Вече шест години се оправяме без него, никой за нищо не го е молил. Преди много исках да обърне малко внимание и на нас, а не само да гледа онези япончета, които му се пишат деца, но вече се отказах. Така дори ни е по-добре", не пестяла жлъчни коментари по адрес на Билалов красавицата, която припечелвала доста добре с танци във френската столица. Преди звездата на славата му да изгрее с хитовата сага, Джаро живееше дълги години в Париж с жена си и двете си законни деца.

*Михаил Билалов с децата и съпругата си Санае (Снимка: Bulphoto)

Злите езици шушукат, че ще е чудо, ако това е единственото незаконно дете на Мишо. Откакто влезе в сърцата на българските киноманиаци с безспорно блестящата си роля на изтънчения мафиот, мине се не мине време и поредната забежка на актьора лъсва на бял свят. Запознати с родния хайлайф свидетелстват за кратки, но горещи авантюри с тв водещата Александра Гюзелева - Шани, сценаристката Ваня Николова, както й с колежката му от Народния театър Весела Бабинова.

Съпругата му Сание неведнъж го е заплашвала с развод, ако приказките за многобройните му изневери през времето, което прекарва в България, не спрат. Оказва се обаче, че японката, която отдавна живее в Париж с децата си, не е предвидила, че благоверният й е кръшкал и на френска почва. „Отдавна му се носи славата на голям плейбой и неверен мъж. Не вярвам тези слухове да не стигат до ушите на жена му, която от години не е щастлива с него. Ако има малко самочувствие и уважение към себе си, би трябвало да го е зарязала отдавна. Това, че веднъж в месеца отскача до френската столица, за да си види семейството, което „уж" му липсвало, не може да е нормално успокоение, защото през времето, което не е вързан до полата й, успява да забърше не една или две актриси", коментират близки до звездната двойка.