Михаил Билалов, който играе един от ключовите мафиоти – Джаро в сериала „Под прикритие“ е извън кожата си заради масираната атака от ухажори в панталони.

Пълни „педали“ го заливали като водопад със съобщения на „лични“ във Фейсбук. Те били от всички националности и откровено му предлагали ласки от всякакъв вид, дори и срещу заплащане.

Най-различни мъжаги му изпращали любовни послания, пишели му стихове, молели го за среща и декларирали, че са готови на всичко за него, пишт от skandalno.net

Имам призив към неуважаемите педали, преди да ми пратият на лична поща слюнчестите си, лигави анални надежди да си направят труда да прочетат, че си падам по жени, а не по мъже.

При това по истински хубави жени. Имам прекрасен брак, което би трябвало да ги наведе на мисълта, че ми харесва да съм моногамен и хетеросексуален.

Джаро е женен за японка и имат две красиви деца. Работи като ландшафтен архитект в Париж и живее там. Има много добра частна практика, но е запален и по киното. Почти случайно попада във филма „Под прикритие“ и с удоволствие се снима в него.

Сега е раздвоен с какво да се занимава, но киното май го влече повече. Затова пътува до България, за да се снима, а филмът вече получи престижни награди.

Препоръчвам на така наречените ми обожатели да си купят вибратори и да се почешат с тях по нежните простати, избухна актьорът. Той продължава да недоумява с какво толкова е привлякъл гейското братствт.

Актьорът има и две деца от нея. Семейството по принцип живее в Париж, където той работел като ландшафтен архитект, но напоследък все по-често има артистични изяви у нас.

„Моля, начешете издразнената си и изнежена простата с дълъг пластмасов уред“, вече в продажба, безкомпромисен е актьорът към досадниците в нета