Михаил Билалов, познат на зрителите като Джаро от „Под прикритие”, влиза в ролята на бивш патоанатом и настоящ брачен консултант в новия сериал на TV7 “Връзки”.

Колежката на Билалов - Лилия Маравиля, играе неговата съпруга Мика, научи „Монитор” от екипа на продукцията. Режисьор на сериала е Виктор Божинов. В хода на снимките към екипа ще се присъединят още популярни лица от телевизията и театъра, сред които Валери Йорданов и Яна Маринова.

Актьорският състав включва и изгряващите надежди Анжела Недялкова, Николай Ишков, Лорина Камбурова и Алек Алексиев. Сценарист на сериала е Ваня Николова, която има зад гърба си успешните „Под прикритие” и идеята за „Четвърта власт”. От същия екип излиза и режисьорът Виктор Божинов.



„Връзки” е градска комедия с елементи на драма, която разкрива сложно кълбо от напрегнати, понякога комични, а често и шокиращи взаимоотношения между едно наглед идеално семейство и хората от близкия социален и професионален кръг на неговите членове.

„Снимките започнаха в столичния квартал Бояна. Всички много се забавляват. „Връзки” се отличава и с ексклузивен гардероб на героите. Марки от много висок клас се включиха в снимките. Получи се един много интересен калейдоскоп”, издадоха от снимачната площадка.