Страховитият мафиот Джаро от „Под прикритие" и главен редактор на „Четвърта власт" Никола Моллов май ще се развежда.

Актьорът Михаил Билалов живее на семейни начала със сценаристката на новия сериал на БНТ Ваня Николова, въпреки че си има законна съпруга, която ближе рани в Париж, пише „Всеки ден".

Откакто Михаил Билалов влезе в сърцата и устите на феновете си като мафиота Джаро от „Под прикритие", мине не мине време, и поредната му забежка лъсва наяве. Макар и женен от години за японка, тя отдавна живее в Париж с децата, а актьорът на наша територия е един свободен мъж.

Съпругата му Санае неведнъж го е заплашвала, че ще се разведе с него заради приказките за изневери, но досега Билалов усърдно я разубеждаваше, че няма нищо вярно в това. Поне веднъж в месеца той отскачаше до френската столица, за да си види семейството, което донякъде успокояваше жена му и нещата си продължаваха така, както на него му изнася.

През изминалите няколко години Джаро успя да забърше не една или две актриси, завъртя афера с тв водещата Александра Гюзелева - Шани, както и с красавицата Весела Бабинова, с която играят в Народния театър.

В последната година и половина обаче Билалов прекрати системните кръшкания, защото се влюби в последната си любовница. Това е фамозната Ваня Николова - преди сценаристка на „Под прикритие", а сега именно на „Четвърта власт".

*Ваня Николова

Николова е бивш главен редактор на мъжко списание и буквално е побъркала актьора. Двамата са неразделни, а работата по новата поредица на БНТ още повече ги е сближила.

В новата поредица Билалов играе една от основните роли на главния редактор на едноименния вестник и е може би едно от най-успешните превъплъщения. Професионално доволен и хлътнал до уши в сценаристката, Джаро не намира време да ходи до Париж, а жена му вече е напълно наясно какво се случва.

„Този път няма да му прости, защото и той вече не държи да продължава брака си", категорични са близките му.

За разлика от предишните си криввания, когато не е влагал нищо повече от страст, сега Билалов е влюбен, с Ваня дори живеят заедно, разкриват от екипа на сериала. Според колегите му разводът този път е неизбежен.

*Михаил Билалов с децата и съпругата си Санае (Снимка: Bulphoto)