Актьорът Михаил Билалов и Дарина Павлова са били любовници и са имали кратка, но за сметка на това бурна секс афера, твърдят хора от артистичните среди, които са били свидетели на отношенията им, пише "Всеки ден".

Един от най-нашумелите и талантливи актьори и Дарина Георгиева, както е моминското име на вдовицата на Илия Павлов, се запознават като студенти в театралната и филмова академия ВИТИЗ, където учат заедно в началото на 80-те години.

На Билалов още като млад му се носела славата на голям чаровник и разбивач на женски сърца. Дарина била запленена от чара на по-младия си с две години колега. Той също не останал безразличен към колежката си.

Актьори, учили заедно с тях, обаче са убедени, че ако двамата все пак са били интимни, то Билалов е преспал с Дарина ей така, за спорта, а не защото искал да бъде гадже с Павлова.

Секс аферата между двамата била кратка. Светски клюкари твърдят, че казанлъшкото момиче се дръпнало от Билалов, защото усетило, че по онова време той не бил богат, а пък Дарина вече мечтаела да обязди някой милионер.