Актрисата Койна Русева рани право в сърцето колегата си Михаил Билалов, който се прочу покрай ролята си в тв мелодрамата "Под прикритие".

В актьорските среди се говори, че Джаро е хлътнал повече от сериозно по русокосата хубавица и има истинско желание да пренесе интимните сцени от сериала в истинския живот.

Вече повече от месец Джаро интензивно ухажва Койна, а преди няколко дни двамата били забелязани да вечерят интимно в закътан столичен ресторант, пише Всеки ден, цитира slava.bg.

Според сведения от очевидци, срещата им съвсем не била заради служебни ангажименти, защото през цялото време останали сами и непрекъснато се озъртали да не ги забележат.

„Пристигнаха в ресторанта отделно. На всички присъстващи направи впечатление, че Джаро сваляше Койна, защото се държеше като истински кавалер и дори й купи букет цветя от бабката, която обикаляше с кошницата си по масите. Към края поръча от най–скъпото вино и запали свещите на масата, изглеждаше да е доволен от развитието на срещата. Когато си тръгваха отново излязоха поединично” – разкриват свидетели.

Хората от екипа на „Под прикритие” още преди време загатнаха, че между двамата прехвърчат искри, но тогава никой не взе думите им сериозно. На снимачната площадка, Джаро показваше с поведението си, че Койна Русева го привлича и би се радвал, ако му подари поне една гореща нощ.

Дори на няколко пъти умишлено обърквал техните интимни сцени, за да се наложи да ги снимат отново.