Вокалистът на британската група Jamiroquai Джей Кей потвърди, че се е оженил за дългогодишната си партньорка Мария.

При получаването на наградата си по време на церемонията на Асоциацията за защита на авторските права BMI (Би Ем Ай) в лондонския хотел "Дорчестър", певецът се обърна към жена си и двете им деца.

"Джей Кей се провикна към жена си и двете им дъщери, когато приемаше наградата на сцената", каза източник на в. "Дейли мейл".

"Публиката изглеждаше изненадана, защото той не носеше халка на лявата си ръка и не мисля, че някой знаеше, че той вече не е ерген", добави той.

Джей Кей получи наградата на президента на Би Ем Ай за "оригиналността, вдъхновявала поколения музиканти и фенове". Приемайки отличието си, той сподели колко е щастлив, че "30 години след началото на музикалната си кариера има късмета още да му хрумва нещо и да го изразява чрез песни".

В интервю за вестник "Таймс" през април певецът намекна, че вече е улегнал и живее с жена си и дъщерите си, припомня БТА.

"Посветен съм на жена ми и на децата ни. Биологичните ми майка и баща бяха осиновени, моят брат близнак почина и родителите ми се разделиха. От това ми остана чувство за несигурност. И това е. Аз съм баща на моите момичета. Завинаги. Не искам да наричат друг мъж "татко". Техен съм до края на живота си", каза звездата.

Джей Кей и Мария имат връзка от 10 години. Двамата имат две дъщери - Карла на 2 години и Талула на 5 месеца.