Дженифър Лопес може и вече да е натрупала близо 400 млн. долара, но продължава да е заинтересована да печели при всяка възможност.

През ноември хубавицата изкарала 1,75 млн. долара за 40-минутно присъствие на частно парти в Макао, пише в. "Дейли Мейл".

Сп. "Life & Style", което пусна новината, не уточнява точно кого е уважила Джей Ло срещу "скромния" хонорар.

Има твърдения, че красавицата е изпяла няколко песни на парти на "семейство от магнати на казина" в Гранд Хаят Макао.

Изданието допълва, че секси певицата така и така е била в чужбина, така че не е нарушила кой знае колко програмата си с престоя в столицата на хазарта.

"Тя имаше сключена договорка за 40-минутно изпълнение, предаде БГНЕС. Няколкостотин хиляди долара й бяха платени авансово само за пътните разноски", твърди източник на информация за списанието. Но Джей Ло въобще не е предприела солово пътуване – за нея и екипът й са били ангажирани повече от 20 стаи в хотела. Защото за участието й в партито е бил необходим целият неин екип. Естествено, Джей Ло е била в апартамент за ВИП гости.

Това не е първото частно парти, озвучавано от трелите на славейчето със сластна фигура. През 2011 г. съдийката в "Америкън айдъл" пя на откриването на мол в Мароко.

През 2013 г. изпълнението й беше не за кого да е, а за президента на Турменистан Гурбангули Бердимухамедов, който е обвиняван от противниците за нарушаване на човешките права.

Певицата ще бъде следващата звезда в документален филм, който ще бъде излъчен по НВО на 31 декември.