Джей Ло не спира да ни смайва с красивата си фигура и с начина, по който изглежда на 51! Тя неведнъж е споделяла в интервюта какво ѝ коства да поддържа тази форма години наред и често публикува снимки от фитнеса, където очевидно се поти здраво. Освен тренировките тя спазва и железен хранителен режим. С две думи - можем само да се възхищаваме за нестихващия ѝ ентусиазъм! За да изглежда толкова секси, Джей Ло е отказала напълно алкохола, кофеина, цигарите, сладките изкушения и като цяло пропуска обедите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Предпочита единствено да закусва и вечеря, като в края на деня залага на храни, богати на протеини и фибри. Резултата от всички тези усилия виждаме и в една от последните снимки, които е споделила в Инстаграм. На нея тя показва прекрасната си фигура по бял бански, който е цял, но за сметка на това щедро изрязан, така че да видим всичките ѝ женствени извивки. Истинско доказателство за това, че всички лишения напълно си заслужават.

Но освен че притежава страхотна фигура, от всеки кадър забелязваме, че тя умее да го показва и правилно, като позира доста умело. Наскоро излязоха и нейни папарашки снимки от плажа, на които се вижда, че латинодивата не е лишена от целулит, но когато става дума за снимки, на които тя има възможността да застане по най-добрия начин, изглежда перфектно.

източник:woman.bg