Горещата латина Дженифър Лопес категорично заяви, че диамантеният пръстен, с който беше щракната наскоро, не е годежно бижу от гаджето й Каспър Смарт.

Звездата може и да е влюбена до уши в два пъти по-младото си гадже, но това не означава, че ще вдигне сватба с него, поне в скоро време.

"Клюки! Няма годеж", написа в сайта си Джей Ло и допълни посланието до феновете си с цитат от парчето си Jenny From the Block: "Не се оставяйте бижутата ми да ви заблуждават".

Въпреки това обаче злите езици отвъд Океана не спират да спекулират с новината за евентуалната сватба на певицата и танцьора, пише bliasak.bg. Според последните слухове Дженифър Лопес подлагала на какви ли не изпитания младока, за да се убеди, че той я обича наистина, а не е с нея заради парите й.

Изпълнителката първо спряла месечната издръжка на Каспър в размер на 10 000 долара, а след това започнала да му споделя интимни подробности от брака си с Марк Антъни, за да провери дали няма да се разприказва пред медиите срещу някой тлъст хонорар.