Суперзвездата Дженифър Лопес вече е съседка на Челси Клинтън, дъщерята на бившия президент Бил Клинтън, съобщи в. "Ню Йорк пост".

Репортерка на изданието съобщи, че Джей Ло си е напазарувала за 22 млн. долара мезонет в луксозно здание, където живее Челси със съпруга си Марк Мезвински и дъщеря им Шарлот.

Охраната на Джей Ло ще се сблъсква с "колегите" си от Сикрет сървис, когато Бил и Хилъри Клинтън посещават семейството на дъщеря си. Вестникът се шегува, че бившият държавен секретар на Щатите и потенциален бъдещ кандидат за президентския пост може да изнесе няколко лекции на певицата. Миналата година Дженифър Лопес беше критикувана за получаването на 10 млн. долара като хонорари от изпълнения пред "мошеници и диктатори" от Русия и бившите съветски републики.

Сградата, в която се е настанила наскоро Джей Ло, има само четири апартамента. В нея освен семейството на Челси Клинтън, живеят още Джеф Гордън от NASCAR и милионерът Джон Силвец, който напусна Уолстрийт и се премести в хедж фонд, пише БГНЕС.