Мегазвездата Дженифър Лопес ще пристигне у нас с гаджето си Каспър Смарт.

Латинодивата поискала от организаторите на концерта й у нас в спалнята й да има огромно легло. Звездата имала мераци да се отдаде на буйни нощи с младия си любовник.

Родните фенове ще могат да видят любимката си на живо на 18 ноември в столичната зала "Арена Армеец". Над 6 тоалета ще смени звездата по време на концерта си. Изпълнителката ще се появи за първи път пред родната публика с рокли с пера, пелерини, шлейфове, бодита и пищни жакети.

Дрехите са направени от един от най-актуалните световни дизайнери - Захир Мурад, допълват от lifestyle.bg. Той е работил за Парис Хилтън, Кати Пери, Ева Лонгория, Ванеса Уилямс. Всеки от тоалетите е с ръчно везани пайети, разкри моделиерът.

Светските хроникьори зад Океана шушукат, че Джей Ло може да пристигне у нас бракувана. Самата тя призна в интервю, че мечтае да се омъжи за четвърти път за приятеля си Каспър Смарт. Близки до двойката издадоха, че танцьорът вече обиколил няколко бижутерски магазина, но не е купил пръстен, защото нямал достатъчно пари. Смарт искал да сюрпризира любимата си със скъпарско бижу.