Джей Зи пусна своя нов албум „4:44“, а вчера в платформата Tidal се появи и мини документално видео към него.

11-минутното филмче включва разговори за връзки и интервюта със знаменитости като Уил Смит, Крис Рок, Кендрик Ламар. В него Джей Зи прави признания за изневерите, които преди Бионсе възпя в албума си Lemonade.

„Това е истинският ми живот. Построихме си красив дворец на нашата връзка, който обаче не беше основан от 100-процентова истина и започна да се пропуква. Случваха се разни неща и публиката започна да ги вижда. И тогава стигнахме до момента, в който разрушихме всичко и започнахме отначало. Най-трудното нещо, което някога съм правил,“ споделя Джей Зи. Рапарът, който има три деца от Бионсе (Блу Айви на 5 години и новородени близнаци – Руми и Сър), твърди, че бракът му с нея е по-голямо изпитание отколкото прострелването му през трудното му детство в Бруклин. Във видеото той дори разказва за тяхна семейна ваканция, по време на която е трябвало да моли жена си да не го напуска.

А началното парче към албума е на практика извинение към певицата. Ето и част от него:

"Ако децата ми знаеха... Дори не знам какво бих направил / Ако вече не могат да ме гледат със същите очи, вероятно ще умра от целия този срам / "Какво си направил? С коя? На кого му пука за тройка, когато си със сродната си душа? И рискуваш всичко за Блу? / Съжалявам. Отне ми твърде много време за тази песен. Не ви заслужавам".