Джей Зи и Бионсе заведоха у дома близнаците си, които се родиха преди няколко седмици и досега бяха под лекарско наблюдение.

Според таблоида "Ти Ем Зи" те са били отведени в новото възскъпо имение на двойката в Малибу, чийто месечен наем възлиза на 400 000 долара. БГНЕС припомня, че раждането на близнаците бе едно от най-очакваните събития в американските лайфстайл среди.

Затова и след като заветния ден дойде, всички световни таблоидни издания започнаха да се надпреварват за ексклузивна информация, свързана с новите попълнения на семейство Картър.

За момента обаче Бионсе и съпругът й успяват да опазят всичко в тайна. Единственото, което успя да се изплъзне е полът на новородените бебета (момиченце и момченце) и фактът, че те са били поставени под наблюдение в най-голямата частна болница в Лос Анджелис, тъй като са се родили преждевременно.

Имаше дори спекулации, че в болницата лекуват малките и от жълтеница. И макар и имената също да не са все още публично оповестени от щастливите родители, наскоро списание ОК! написа, че бебетата ще бъдат кръстени Шон и Беа.