„Днес може да срещна най-добрият X Factor”, това заяви британската звезда и победител в X Factor Великобритания Джеймс Артър часове преди да влезе в Къщата на съдиите и да се срещне с българските музикални таланти.

Днес изпълнителят на Impossible ще има отговорната задача да помогне на Саня Армутлиева в избора й на претендентите да станат новия X Factor на България.

„Талантът е талант, независимо дали е тук или в Англия!”, допълни той.

Изпълнителят не пропусна да спомене, че именно X Factor му е дал възможност да разбере, че в живота няма граници и може да постигне всичко, за което мечтае. В момента Джеймс подготвя втори албум, който ще излезе през 2015-та. Макар да идва за първи път в България, това не е първата среща на поп звездата с родината ни. Като малък той се запознава с българско семейство, което оставя у него хубав спомен. Именно негов приятел българин е и човекът, който го научава на първите български думи – изпълнителят вече може да казва „здравей” и „добре”.



Артър разказа и за впечатленията си от Жана Бергендорф – той призна, че е усетил много талант и страхотен дух при срещата си с нея в Лондон.

Страхотна емоция изпълнителят предизвика и у хилядите фенове, които изпълниха вчера площад „Батенберг”. 35 000 души пяха като един заедно със световната звезда, а той им благодари с признанието „София, вие сте страхотни”.

„X Factor е единственото шоу с таланти, които продължават със своя кариера и които виждаме и да слушаме до ден днешен! Този сезон виждам поне 8-9 човека, които са много сериозни кандидати – изборът ще бъде много труден“, сподели продуцентът на предаването Маги Халваджиян.



„С края на миналия сезон смятахме, че сме се справили добре. Тази година си поставяме задачата да бъдем още по-взискателни и към нашата работа, и към уменията на кандидатите. Хубавото на X Factor е че мотивира и самите нас“, сподели Заки.

Мария и Любо на свой ред допълниха, че гостуването на Джеймс Артър в България е добър повод за участниците да видят отблизо колко усилия и постоянство са необходими, за да станеш звезда.

Гледайте следващия епизод на X Factor в сряда и четвъртък от 22:00 ч. по Нова ТВ.