Британският певец Джеймс Артър е претърпял лазерна операция на очите миналата седмица.

Победителят от музикалното предаване "Х Фактор" решил да се подложи на операцията, за да коригира зрението си.

През голяма част от живота си той е носил очила или контактни лещи. Джеймс споделя, че възстановяването при него е било по-дълго от нормалното, но сега вижда перфектно.

"Миналата седмица претърпях лазерна операция на очите! Възстановяването продължи повече от нормалното, но сега виждам всичко", сподели той в Туитър.



Джеймс спечели зрителския вот в музикалното риалити "Х Фактор" през 2012 г. Преди старта на шоуто той носеше очила с черни квадратни рамки, а след преобразяването си в предаването той започна да използва контактни лещи.

"Носех очила само защото нямах лещи. Носех някакви очила, не бяха избрани специално, за да си създам някакъв определен стил", каза той в шоуто.

След като спечели "Х Фактор" той подписа договор с продуцентската компания на Саймън Коуел, но тази година заяви, че вече не работи с тази компания. "Само за да изясня нещата: Вече не работя с компанията на Саймън. Искам да благодаря на всички в компанията за страхотната работа… Сега преминавам към нещо ново и различно", написа Джеймс в Туитър през месец юни, пише БГНЕС.