Джейн Фонда сякаш се подмладява и напоследък няма нейна изява на червения килим, която да не предизвиква вълна от възклицания относно запазената й фигура.

„Мисля, че не съм била толкова щастлива, колкото съм в момента. И положих наистина много усилия, за да стигна до този етап от живота си. Положих много усилия, за да съм здрава и във форма“, казва 79-годишната звезда. Според нея, за да можеш да извлечеш възможно най-много от живота, трябва да имаш и възможно най-ясни цели. Това била причината да е толкова щастлива в момента.

„Не трябва да се оставяш на милостинята на съдбата, въпреки че до известна степен всички сме в нейните ръце, а да знаеш какво искаш. Аз се опитах и хванах живота за топките. Не винаги съм се харесвала, прекарах много време в опити да съм по-добра, по-щастлива... Идвам от род, в който всички страдат от депресия, затова ми трябваше време, за да го преодолея. В момента живея здравословно и се обграждам с позитивно настроени хора, защото е много важно с кого прекарваш времето си“, казва още Фонд