Американската филмова легенда Джейн Фонда си призна че от време на време пуши марихуана.

В същото време време 77-годишната звезда се придържа към желязното правило да не гледа кино под въздействието на наркотици, стана ясно от нейно интервю да сп. DuJour.

"Не мога да гледам филми, когато са надрусана. Имаше филми, за които съм си казвала, че са най-доброто, което някога съм виждала. Но когато после ти гледах в трезво състояние, си казвах: "Как може да съм мислила така", призна си актрисата, предаде БГНЕС.

Фонда каза също, че след 60 години се чувства съвсем друг човек. Тя съветваха хората да преодоляват страховете си и постоянно да се усъвършенстват:

"Хората винаги казват: "Боже мой, как съумявате да изглеждате така...Аз съм си правила пластични операции, говорила съм за това. Но това няма знамение. Това, което има значение, е осъзнаването, че винаги можеш да станеш по-добър. Че трябва постоянно да се хвърляш в неизвестното", споделя Джейн Фонда.

"Трябва да си смел и да не спираш с опитите да излезеш от твоята зона на комфорт. Трябва да знаеш какво си длъжен да направиш, за да станеш това, което трябва да бъдеш", добави тя.